Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tejben, csipet cukorral felfuttatom az élesztőt. A tojássárgákat a sóval, tejföllel, túróval és a margarinnal simára keverem, majd hozzáadom a felfuttatott élesztőt és a lisztet, ezután összegyúrom. Elég lágy tésztát kapok, ez a jó, így kell hagyni (de ha nagyon ragadna, akkor pici lisztet lehet hozzáadni, de a tészta jó lágy maradjon továbbra is). Kb. fél órát kelesztem. Ha megkelt, akkor lisztezett felületen (hogy ne ragadjon le) kinyújtom, megszórom a reszelt sajt felével és feltekerem, mint a bejglit. Ezután ismét kinyújtom, kb. 2 cm vastagra, kiszaggatom pogácsaszaggatóval (vagy pohárral, esetleg valamilyen formával) és szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe teszem (vagy enyhén kivajazom/lisztezem a tepsit). Tojássárgájával lekenem a tetejét, megszórom reszelt sajttal és előmelegített, 180 fokos, légkeveréses sütőben, kb. 15-20 percig sütöm (de persze ez sütőfüggő, és sima sütőben is lehet).