Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az élesztőt kevés, cukros tejben megfuttatjuk. A kefirt a tojással, sóval és a futtatott élesztővel összekeverjük. A lisztet apránként adjuk hozzá, annyit, hogy a lángos tésztára jellemző tésztát kapjunk. A tésztát legalább 1 órára hűtőszekrénybe rakjuk, majd annyit veszünk ki belőle, amennyi lángost frissen akarunk kisütni. (A maradék tészta tetejére, kevés étolajat öntve, hűtőben napokig eláll.) Étolajos vagy vizes kézzel, előbb zsemléket formálunk, majd kerek formára széthúzzuk a lángosokat és forró olajban, de kis lángon, világosra sütjük. Tejföllel bőségesen megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.