Receptek Főételek Húsos ételek Sajtos-sonkás rizottó

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
10 dkg trappista sajt
1 csipet őrölt fekete bors
3 dkg margarin
2 tasak rizs (gyors)
1 csokor friss petrezselyem (finomra vágott)
5 dkg zöldborsó
10 dkg sonka
1 darab sárgarépa
1 tasak sajtszósz alap

Leírás

A rizst főzzük készre. Eközben, a margarinon pároljuk meg az apró kockára vágott sárgarépát, zöldborsót. Adjuk hozzá a tejben elkevert, Knorr Sajtszósz Rafinériát. Főzzük 1-2 percig, majd keverjük össze a kockázott sonkával, a 10 dkg reszelt sajttal és a főtt rizzsel. Tálaláskor szórjuk meg, finomra vágott petrezselyemmel, illetve ízlés szerint sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4