Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra. Sózzuk, borsozzuk a sertésszeleteket, függőlegesen vágjuk ketté a bacon szeleteket, majd reszeljük le a sajtot.
Keverjük össze egy kisebb tálban az olívaolajat és az összetört fokhagymát. Kenjük meg a húst ezzel a keverékkel.
Helyezzünk 3-4 bacont minden hússzeletre.
Tegyük a húst egy tepsire, adjunk hozzá egy kis vizet vagy húslevesalapot és süssük kb. 20-30 percig.
Vegyük ki a húst a sütőből, majd szórjuk meg frissen reszelt sajttal.
Tipp: Ha szeretnénk, hogy a sajt teljesen megolvadjon, tegyük a húst még két percre a sütőbe.