Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A margarinból és a lisztből rántást készítünk, felengedjük a forrásban lévő tejjel, vigyázva, hogy a kapott massza ne legyen túl lágy. Hozzákeverjük a tojások sárgáját a felvert fehérjével együtt. Végül hozzáadjuk a sajtot és közben ízesítjük. Kis, fából készült, megfelelő vastagságú rudakra van szükség, a tészta formára sütéséhez. A tészta csíkokból, egyet-egyet feltekerünk a rudacskákra, megkenjük tojással és megsütjük. Miután kisültek, óvatosan, kiskanállal, esetleg habzsák segítségével, megtöltjük azokat. A megtöltött rolók végeit, reszelt sajtba mártjuk.