Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kocka tésztát kifőzzük. A tököt meghámozzuk és szeletekre vágjuk, majd a darabokat kisebb cikkekre. Egy jénai tálat, olívaolajjal kikenünk és meghintjük zsemlemorzsával. Az aljára beleteszünk egy sor tököt, megsózzuk és egyenletesen elosztjuk rajta a kis darabokra vágott, füstölt sajtot. Meghintjük zsemlemorzsával és rátesszük a következő réteg tököt. Sózzuk, majd a hagymát, vékony karikákra vágva, szétterítjük rajta. Újabb adag zsemlemorzsa következik, majd jöhet a kocka tészta. A tejfölt elkeverjük az egész tojásokkal és az apróra vágott kaporral. Ezt a keveréket rálocsoljuk a rakottasra, hogy mindenhova jusson. A tetejére újabb réteg tököt teszünk és meghintjük zsemlemorzsával. A tetejére kevés olívaolajat locsolunk és közepesen meleg sütőben, 180 °C-on, kb. 30 perc alatt megsütjük. (Nem kell lefedni.) Ekkor kivesszük a sütőből és beborítjuk a szeletelt mozzarellával. Visszatesszük még pár percre, míg szépen megpirul. Tejföllel meglocsolva tálaljuk.