Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A rizst a szokásos módon megfőzzük. Közben a karfiolt rózsáira szedve, sós vízben, puhára főzzük. A sonkát csíkokra vágjuk és összekeverjük a rizzsel. Hozzákeverünk 1 tojást. Ízlés szerint, só, bors, petrezselyem mehet bele. Kivajazunk egy hőálló tálat, az aljába rakjuk a karfiol felét. Rátesszük a rizses tölteléket, majd a karfiol másik felét. A sütőben, 20 percig sütjük. Közben a tojást elkeverjük a tejföllel és a 20 perc eltelte után, a karfiol tetejére kenjük, majd megszórjuk sajttal. Visszatesszük a sütőbe és megpirítjuk.