Receptek Főételek Húsos ételek Sajtos rakott csirke

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
4 dl tejföl
45 dkg trappista sajt
1 mk őrölt fekete bors
1 kanál majoranna
1 darab egész csirke
1 kanál őrölt pirospaprika
1 kanál ételízesítő

Leírás

A csirkét feldaraboljuk és gyengén besózzuk. A fűszereket a liszttel összekeverjük, és a csirkedarabokat megforgatjuk benne. A húsdarabokat egy tűzálló tálba rétegezzük, majd rátesszük a reszelt sajtot és a felét összekeverjük a tejföllel. Ezt a csirke tetejére öntjük. A többi sajtot a tetejére szórjuk. Sütőben 1-1,5 óra alatt készre sütjük. Sült krumplival tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4