Receptek Előételek Hideg előételek Sajtos pogácsa (szalakális)

Hozzávalók

2 mk tengeri só
1 darab tojás
50 dkg finomliszt
1 kanál tej
1 dl tejföl
30 dkg trappista sajt
1 kevés egész kömény
25 dkg margarin
1 tasak szalakáli

Leírás

A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd a kevés tejben feloldott szalakálit, a margarinos liszthez öntjük. Hozzáadjuk a sót, tojást, a megreszelt sajtot, a tejfölt és ízlés szerint, köménymagot. Összegyúrjuk, majd pogácsákat szaggatunk belőle. Megkenjük tojással, sajttal meghintjük és megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4