Receptek Főételek Húsos ételek Sajtos húsgolyók

Hozzávalók

450 g darált marhahús
225 g krémsajt
200 g finomliszt
150 g trappista sajt
2 gerezd fokhagyma
1 csokor metélőhagyma
1 csomag friss petrezselyem
2 kanál fűszersó

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra. Fedjünk le egy tepsit sütőpapírral.

2

Egy kisebb tálban keverjük össze a húst, a fűszereket, az összezúzott fokhagymát, a metélőhagymát és a krémsajtot. Szórjuk bele a lisztet és a reszelt sajtot. Alaposan dolgozzuk össze.

3

Formázzunk belőle kis húsgolyókat és tegyük a tepsire.

4

Tegyük tíz percre a hűtőbe, majd süssük aranybarnára 20-25 perc alatt. Tálaljuk kedvenc mártásunkkal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása