Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőformákat kibélelem a muffin-papírokkal. A gombát megpucolom, majd apró szeletekre vágom. A vöröshagymával is így teszek. Egy serpenyőben felhevítek 2 evőkanál olívaolajat. Erre dobom rá a hagymát és a gombát, majd lepirítom. Közben megszórom petrezselyemmel. Ha kész, kihűtöm. Addig megyek tovább. Lássuk a száraz részét a muffinnak: A kétféle lisztet kimérem, egybeöntöm, megfűszerezem sóval, borssal és belekeverem a sütőport is. A sajtot is lereszelem, majd a felét a szárazanyagokhoz keverem. Ezután jön a nedves rész: A puha margarint, robotgép segítségével habosra keverem a tojásokkal, majd mehet bele a tejföl is. Ezután már csak kanállal, vagy fakanállal dolgozom, megy hozzá a szárazanyag, ha kihűlt gomba. A sütőt előmelegítem és a masszát a papírkosárkákba kanalazom. Ezután megszórom a maradék reszelt sajttal a tetejüket és beteszem a sütőbe.