Receptek Levesek Sajtos fokhagyma krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 gerezd fokhagyma
5 dkg trappista sajt
5 dkg margarin
2 dl tejföl
1 csokor friss petrezselyem
1 csipet őrölt fehérbors
2 kanál finomliszt

Leírás

A felolvasztott margarinból és a lisztből készíts világos rántást, majd add hozzá a péppé zúzott fokhagymát. Engedd fel 8-9 dl hideg vízzel, vagy csontlével. Adj hozzá finomra vágott petrezselyem zöldjét, fehérborsot, sót. Miután felforrt, lassan add hozzá a simára kevert tejfölt, a sajtot és még egyszer forrald össze. Turmixold le és már tálalhatod is. Díszítésként, használhatsz még petrezselyem zöldjét is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4