Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hideg vajat felkockázzuk, és kézzel egy tálban összemorzsoljuk, a sütőporos és sós liszttel. Amikor már nem darabos, beletesszük a többi hozzávalót, és alaposan összegyúrjuk, amíg a tál falától el nem válik, és szép, ruganyos, egynemű tésztát kapunk. Szükség esetén, tegyünk még hozzá kevéske lisztet, ha ragadós. A kész tésztát folpackba csomagolva, egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap lisztezett felületen kinyújtjuk, kb. fél-egy cm vastagra. Tetszőleges méretű rudakat vágunk, tetejét tojással bekenjük (a kimaradt tojásfehérje is jó), és megszórjuk bőven, reszelt sajttal. Előmelegített sütőben megsütjük.