Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A brokkolit apró rózsákra szedjük és forró, sós vízben megfőzzük. (Ropogós maradjon!) A póréhagymát karikákra vágjuk és kevés margarinban megpároljuk, majd megsózzuk. A tepsit vastagon kivajazzuk és az alját vékonyan megszórjuk, a pirított zsemlemorzsával. Egyenletesen rászórjuk a póréhagymát és a brokkoli darabokat, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A tejfölt elkeverjük a mustárral, kevés sóval és borssal, majd ráöntjük a brokkolira. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tejföl kicsit megpirul. Ekkor a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és az apró darabokra, vagy kisebb háromszögekre vágott Medve sajttal. Addig sütjük, amíg a sajt megpirul.