Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 darab tejföl (nagy)
10 dkg trappista sajt
1 mk mustár
5 dkg margarin
1 darab póréhagyma
1 darab brokkoli
5 darab medvesajt

Leírás

A brokkolit apró rózsákra szedjük és forró, sós vízben megfőzzük. (Ropogós maradjon!) A póréhagymát karikákra vágjuk és kevés margarinban megpároljuk, majd megsózzuk. A tepsit vastagon kivajazzuk és az alját vékonyan megszórjuk, a pirított zsemlemorzsával. Egyenletesen rászórjuk a póréhagymát és a brokkoli darabokat, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A tejfölt elkeverjük a mustárral, kevés sóval és borssal, majd ráöntjük a brokkolira. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tejföl kicsit megpirul. Ekkor a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és az apró darabokra, vagy kisebb háromszögekre vágott Medve sajttal. Addig sütjük, amíg a sajt megpirul.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 21ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 21ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4