Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Közepesen kemény tésztát gyúrunk, majd minimum 1 órát, hűtőben pihentetjük. Közben kikeverjük a krémet (sajt, vaj). A tésztát 3 mm vastagságra nyújtjuk. Kicsi méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Felvert tojással megkenjük. Előmelegített sütőben, 180 °C-on, kb. 10-15 perc alatt kész. A kis korongokat megtöltjük a krémmel, majd reszelt sajtba forgatjuk. Aki szereti a natúr ízeket és ügyel a maga, valamint családja egészségére, készítheti teljes kiőrlésű lisztekből. Pikánssá tehetjük, ha pl. füstölt sajtot használunk.