Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A margarint megolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre keverjük. Picit megpirítjuk, és addig hagyjuk a tűzön, amíg a liszt felhabosodik. Lehúzzuk a tűzről, felengedjük a tejjel, és habverővel simára keverjük. Felöntjük vízzel, beledobjuk az erőleveskockákat, sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, majd 4-5 percig kis lángon forraljuk. Egy külön edényben simára keverjük a tejfölt a tojássárgával, és állandó kevergetés mellett rászűrjük a levest. A sajtot lereszeljük, és a forró levesbe keverjük, majd takaréklángon addig kevergetjük, amíg teljesen felolvad. . (Snidlinggel megszórva is nagyon finom!)