Receptek Levesek Sajtkrémleves édesburgonya-chipssel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 l tej
20 dkg trappista sajt (reszelt)
1 csipet őrölt fekete bors
1 pohár tejszín
1 darab vaj
1 darab édesburgonya
4 kanál finomliszt

Leírás

A vajat habzásig hevítjük és belerakjuk a lisztet. Felengedjük forró tejjel és ízesítjük. Belerakjuk a reszelt sajtot és beforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk. Az édesburgonyát meghámozzuk és vékonyra szeleteljük. Ezután leforrázzuk, forró vízben. Lecsepegtetjük és kevés olajon megpirítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4