Receptek Főételek Tészta Ruccolás-paradicsomos penne

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kk kristálycukor
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg parmezán
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 csipet ételízesítő
1 kk extra szűz olívaolaj
35 dkg penne
4 marék rukkola

Leírás

A paradicsompürét kevés olajon megpirítom a fűszerekkel, majd felöntöm vízzel és kiforralom. Közben a tésztát lobogó, sós vízben kifőzöm. Ha kész, összeforgatom a paradicsommártással. A rukkolát kevés olívaolajon megfuttatom és tálaláskor a tészta tetejére rakom. Reszelt parmezánnal tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4