Receptek Főételek Húsos ételek Rozmaringos szűz paradicsomos zöldségekkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 darab lilahagyma
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab zöldpaprika
1 darab cukkini
1 darab padlizsán
3 szál friss rozmaring
2 marék zöld olivabogyó
60 dkg sertés szűzpecsenye
1 doboz sűrített paradicsom konzerv

Leírás

A szűzpecsenyéből szeleteket vágunk. Egy főre 3-4 szeletet lehet számolni. Sózzuk,borsozzuk és olívaolajjal valamint rozmaringgal bedörzsöljük. A zöldségeket kockára vágjuk és forró serpenyőben összepirítjuk őket. Sózzuk ,majd rádobjuk az olívabogyót,majd nyakon öntjük a paradicsompürével. Egy másik serpenyőben olajat melegítünk és ha forró rádobjuk a szűzpecsenyét. Hirtelen 2-3 perc alatt megsütjük és már tálalhatjuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4