Receptek Főételek Húsos ételek Rozmaringos csirkemáj

Hozzávalók

1 kk tengeri só
1 kanál finomliszt
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg csirkemáj (csülök)
1 kk ételízesítő (Delikát)
1 kk szárított rozmaring

Leírás

A csirkemájat befűszerezzük (delikát, bors, rozmaring). Ha ez megvan, hagyjuk állni 20 percig, hogy bevegye a fűszereket. Amíg a máj pihen, elkészítjük az előre megtisztított hagymát. Felkarikázzuk, sóval megszórjuk kicsit. Lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon megsütjük. Végül a májat is lisztbe forgatjuk és lassú tűzön, többször megforgatva kisütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása