Receptek Főételek Húsos ételek Rozmaringos csirke

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 tk finomliszt
2 dl tejföl
3 gerezd fokhagyma
10 dkg trappista sajt
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 tk szárított rozmaring
0.8 kg csirkecomb filé (egész)

Leírás

A csirkét megtisztítjuk, felforrósított olajra rátesszük, elősütjük, majd fokhagyma, só és fűszerek következnek. Aláöntünk egy kevés vizet. Fedő alatt puhára pároljuk. Közben a tarját felkockázzuk, hozzátesszük a csirkéhez. Liszttel simára kevert tejföllel behabarjuk és hozzáadjuk a sajtot is. Petrezselymes rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4