Receptek Főételek Hal Roston sült fogas párolt kukoricával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
1 dl extra szűz olívaolaj
15 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
80 dkg kukorica
8 szelet fogasfilé
1 marék friss bazsalikom

Leírás

A vajon megfuttatjuk a finomra vágott bazsalikomot és rárakjuk a csemegekukoricát. Fűszerezzük és fedő alatt megpároljuk. A halszeleteket lisztbe mártjuk és felmelegített olívaolajon megsütjük, 3-4 perc alatt. Tálaláskor, a forró kukoricára rakjuk a halszeletet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4