Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát alaposan mossuk meg. Tegyük héjastól egy lábosba, öntsünk rá vizet, forraljuk fel és sózzuk meg. Főzzük puhára lassú tűzön kb. 20 perc alatt. Ezután szűrjük le róla a vizet, és hagyjuk egy kicsit kihűlni.
Tekerjük be a húsokat a szalonnaszeletekbe, majd rögzítsük vízbe áztatott fogpiszkálóval. Helyezzük a forró grillre, és 15 percig süssük, időnként megforgatva.
A burgonyákat egyenként törjük össze óvatosan egy pohár aljával úgy, hogy nagyjából egyben maradjanak. Egy tálban keverjük össze a vajat, a sót, a borsot, a paprikát és az apróra vágott rozmaringot. Kenjük meg vele a burgonyák mindkét oldalát. Ezután terítsük szét a grillen és süssük oldalanként 5-5 percig.
Tálaljuk a szalonnába tekert hússal.
TIPP:
Kínáljunk mellé Tesco Grill Master francia mártást!