Receptek Főételek Húsos ételek Roston sült báránykaraj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
20 dkg parmezán (parmezán)
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
6 darab tojás
20 dkg zsemlemorzsa
16 szelet báránygerinc (karaj csont nélkül)

Leírás

A szépen elkészített báránykarajkák minkét oldalát tojás sárgájával megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk. Olvasztott zsírba mártjuk, pármai sajttat elkevert zsemlemorzsába.Fagyasztóba tesszük A megfagyott szeleteket tálalás előtt roston sütjük,és párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4