Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A karaj szeleteket sózzuk, fűszersóval megszórjuk és kevés olajon, forró serpenyőben megsütjük. A porcukrot a felolvasztott vajra szórjuk, majd rádobjuk a kockára vágott almát. Ízesítjük fahéjjal és citromlével, majd miután megpárolódott az alma, felöntjük tejszínnel és kiforraljuk. A főtt burgonyát lereszeljük és elkeverjük liszttel, tejföllel, szódabikarbónával és egy csipet sóval. Bő, forró olajba szaggatjuk és pirosra sütjük. A kisült fánk mellé rakjuk a húst és a mártással tálaljuk. Az így elkészített ételt fogyasszák egészséggel. Jó étvágyat!