Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Hal Roston halfilé zöldfűszeres mártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
20 dkg vaj
1 marék őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet ételízesítő
1 szál póréhagyma
1 marék kapribogyó
80 dkg halfilé
1 kanál pesto
10 dkg finomliszt
1 marék friss rozmaring

Leírás

A halat szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Lisztbe mártjuk, és kevés vajon megsütjük mindkét felüket. A hagymát finomra vágjuk, és a maradék vajon megfuttatjuk. Rászórjuk a borsot és kaprit. Összepirítjuk, majd megszórjuk liszttel. Felengedjük alaplével, és kiforraljuk. Tejszínnel dúsítjuk, és tálaláskor a halra öntjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 5ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 5ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4