Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemellek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk meg. A vajat keverjük össze az apróra vágott tárkonnyal. A csirkemelleket kenjük meg a fűszeres vajjal. Tekerjük fel a szeleteket és csavarjuk mindegyiket, egy szelet baconszalonnába. Egy tepsibe öntsünk egy kevés olajat (nem kell sok, mivel a vajból úgyis fog kifolyni, sütés közben) és tegyük bele az elkészített tekercseket. Úgy, hogy a szalonnacsík összetétele kerüljön alulra. Így nem fog sütés közben széttekeredni. Az egészet fóliázzuk le alufóliával és sütőben, 30 percig süssük, hogy a hús puhuljon meg. Ha kész, vegyük le a fóliát és az egészet nagy lángon pirítsuk, szép pirosra. A ropogós tárkonyvajas csirkefalatokat tálalhatjuk krumplipürével, sült krumplival, de rizzsel is nagyon finom.