Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A megmosott pulykamellet vékony szeletekre vágjuk és megsózzuk. Húsklopfolóval kicsit megütögetjük. Kevés olajat melegítünk, egy serpenyőben. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd belerakjuk a forró olajba és szép pirosra sütjük. Közben elkészítjük a párolt rizst, a szokásos módon. A mártáshoz vajat olvasztunk, beledobjuk a márványsajtot, elkeverjük és amint felolvadt megszórjuk liszttel. Elkeverjük és felengedjük forró tejjel. Kiforraljuk, tejszínnel dúsítjuk. Őrölt borssal és petrezselyemzölddel ízesítjük. Tálaláskor a húst befedjük a mártással.