Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A rizst, 3 dl vízben addig főzzük, amíg az összes levét el nem fövi, ezután ráöntjük a tejet. A cukorral, a fahéjjal és a sóval fűszerezve, puhára főzzük. (Az összes lének el kell főnie alatta.) A mártáshoz, a tojások sárgáit habosra keverjük a cukorral, majd apránként hozzáöntjük a tejet és a lisztet. Nagyon kis lángon, folytonos keverés közben besűrítjük. A tojásfehérjékből kemény habot verünk. Az élesztőt a tejben szétmorzsoljuk, hozzátesszük az olvasztott vajat, sót, cukrot, végül beledolgozzuk a lisztet és a felvert tojást. A tésztát (egy órányi kelesztés után), kivajazott tortaformába simítjuk. A sűrű mártásba belekeverjük a tejberizst és a tojáshabot, majd ezt az egészet a tésztával bélelt formába öntjük, melynek az aljára beleszórtuk a barackot. Előmelegített sütőben, addig kell sütni, amíg a beleszúrt fogpiszkálóra nem ragad rá a masszánk.