Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Pároljunk egy teáscsészényi rizst, kétszeres mennyiségű vízben, majd hagyjuk kihűlni. Verjünk kemény habbá, 6 tojás fehérjét. A 6 tojás sárgájához, adjunk 5 evőkanál barna cukrot és 4 evőkanál lisztet, valamint egy csipet sót. Keverjük robotgéppel ezt is habosra, majd öntsük bele a kihűlt rizst. Óvatosan adjuk hozzá a tojáshabot, majd öntsük a masszát tűzálló üvegtálba. Süssük 180 fokon, 5 percig, majd további 20 percig, 150 fokon. Lekvár helyett, friss vagy mirelit gyümölccsel is tálalhatjuk. Az éretten összeturmixolt és citromlével meglocsolt sárgabarack például éppen olyan finom és édes, mint a lekvár, de valamennyi vitamin épségben marad benne, így egészségesebb.