Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kuktában megpirítottam az apróra vágott hagymát, hozzáadtam a pirosaranyat, sót, pirospaprikát, felöntöttem 2,5 dl vízzel (amennyit minimum kell a kuktába tenni), hozzáadtam a felkockázott húst, majd rázártam a kukta fedelét és a reteszelő szelep felemelkedését követő 20 percig főztem. Utána kinyitottam a kuktát,és beletettem a rizst, az őrölt borsot, a majorannát és a babérlevelet, valamint 3,5 bögre vizet , összekavartam,és visszazártam a fedelét. A reteszelő szelep felemelkedését követve 2-3 percig főztem, majd elzártam alatta a lángot. Nem nyúltam hozzá 30 percig, utána nyitottam ki az edényfedelét. Kovászos ubival mennyei :-)