Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Rizseshús kuktában

Hozzávalók

2 mk tengeri só
2 darab vöröshagyma
2 mk őrölt fekete bors
0.4 kg rizs
2 kanál majoranna
1 kanál zsír
2 darab babérlevél
3 kanál őrölt pirospaprika
0.8 kg sertéscomb
1 kanál Piros arany (csemege)

Leírás

A kuktában megpirítottam az apróra vágott hagymát, hozzáadtam a pirosaranyat, sót, pirospaprikát, felöntöttem 2,5 dl vízzel (amennyit minimum kell a kuktába tenni), hozzáadtam a felkockázott húst, majd rázártam a kukta fedelét és a reteszelő szelep felemelkedését követő 20 percig főztem. Utána kinyitottam a kuktát,és beletettem a rizst, az őrölt borsot, a majorannát és a babérlevelet, valamint 3,5 bögre vizet , összekavartam,és visszazártam a fedelét. A reteszelő szelep felemelkedését követve 2-3 percig főztem, majd elzártam alatta a lángot. Nem nyúltam hozzá 30 percig, utána nyitottam ki az edényfedelét. Kovászos ubival mennyei :-)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 19ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 19ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4