Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A rizst mossuk át hideg vízben, majd a sóval és 7 dl tejjel, tegyük fel főni. Gyakran kevergessük, le ne égjen és ha a tej nagy részét elfőtte, zárjuk el alatta a lángot és fedő alatt hagyjuk kihűlni. A maradék tejjel és cukorral, főzzük meg a vanília pudingot, majd még melegen, forgassuk a kihűlt rizshez. A margarint olvasszuk fel. A tepsit kenjük meg olvasztott margarinnal. A kihűlt vaníliás tejberizst öntsük bele , majd kb. 180 C°-os, előmelegített sütőbe tesszük és aranybarnára sütjük. Még melegen, szórjuk meg vaníliás porcukorral, de szelni, csakis teljesen kihűlve lehet.