Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
25 g vaj
1 csipet őrölt fekete bors
400 g rizs (hosszú szemű)
400 ml húsleves alaplé (leve)

Leírás

A hagymát megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, megpároljuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a hosszú szemű rizst, összekeverjük, majd a tyúkhúslével felöntjük és megsózzuk. Egyszer megkeverjük, és lefedve-további keverés nélkül - a legalacsonyabb hőfokon fajtától függően 18-22 percig főzzük. Az elkészült riszt hagyjuk kihűlni, majd tegyük át egy jól záródó edénybe. Így hűtőszekrényben 2-3 napig is eltarthatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4