Receptek Főételek Húsos ételek Rizs lecsóval és virslivel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab paradicsom
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
30 dkg rizs
20 dkg virsli
2 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

A hagymát összevágom, olajon megfonnyasztom, beleteszem a kockára vágott paprikát és egy kicsit összepirítom. Közben megfőzöm a virslit (külön szoktam, biztos, ami biztos), majd mikor már egy kicsit összesült a paprika, ráteszem a meghámozott és kockára vágott paradicsomot, a pohárnyi rizst, a karikára vágott virslit, majd másfélszer annyi vízzel felöntöm, mint amennyi a rizs volt. Sózom, borsozom, ételízesítőt rakok bele, majd lefedve addig főzöm kis lángon, amíg a rizs megpuhul.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4