Receptek Főételek Húsos ételek Rizottó zöldségekkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg csirkemell
1 fej vöröshagyma
30 dkg rizs
1 csomag vegyes zöldség
1 darab csiperkegomba
10 dkg trappista sajt
1 marék zöldborsó
1 csipet ételízesítő

Leírás

A csirkemellet kockára vágjuk, a rizst hagyományos módon megfőzzük. Az olajon megfuttatjuk a finomra vágott hagymát és rászórjuk a kockára vágott, vegyes zöldséget és a zöldborsót, valamint a gombát is. Fűszerezzük és félig puhára pároljuk. Hozzáadjuk a csirkemellet is és fedő alatt, megpároljuk a ragut. Tálalás előtt, összekeverjük a zöldségeket a rizzsel és reszelt sajttal megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4