Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Olvasszuk fel a vajat egy nagy serpenyőben. Tegyük bele a finomra vágott hagymát, és dinszteljük 5 percig. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, a lereszelt és kinyomkodott cukkini felét, valamint az apróra vágott kelbimbót. Pároljuk 5 percig.
Adjuk hozzá a leöblített rizst, sót és őrölt fekete borsot, és pároljuk még egy percig. Ezután apránként adjuk hozzá a zöldséglevest – mindig várjuk meg, amíg a rizs magába szívja a folyadékot, közben folyamatosan kevergessük, majd ezután jöhet a következő adag alaplé. Folytassuk addig, amíg az összes alaplé elfogy, és a rizs al dentére fő (kb. 15-18 perc). A citromlevet és a parmezán sajtot csak a rizottó elkészülte előtt egy perccel keverjük bele.
Osszuk el a rizottót tálkákba és tálaljuk.