Receptek Desszertek Sütés nélküli Ribizlis túrókrém

Hozzávalók

3 dl tejszín
6 dkg porcukor
10 dkg tehéntúró
10 dkg ribizli

Leírás

10 dkg ribizlit kicsit összetörünk, 6 dkg porcukorral, hogy levet engedjen. A ribizlis masszát kikeverjük, 10 dkg áttört túróval. Habbá verünk, 3 dl tejszínt. A ribizlis-túrós masszát lazán összeforgatjuk a tejszínhabbal, egy picit félreteszünk a díszítéshez. Nyomózsákba töltjük a krémet, és hűtött pohárba rétegezzük, a ribizlis masszát. Díszítés: A tetejére tejszínhabot nyomunk, és szép ribizliszemekkel díszítjük. Rendkívül hűsítő, egy nyári, meleg napon.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4