Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A rizsből, tejből, cukorból tejberizst készítünk. Jó puhára főzzük, ha kész, hűlni hagyjuk. Közben a ribizlit elkeverjük cukorral. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd kis időre hűtőbe tesszük. A kihűlt tejberizst összekeverjük a ribizli felével, esetleg kevés citromhéjjal. Legvégül óvatosan beleforgatjuk a kemény tejszínhabot. Óvatosan, hogy a hab ne nagyon törjön! Ezután a tálat még a hűtőbe tesszük, egy-két órára, hogy az ízek összeérjenek. Utána tálalhatjuk, kis kelyhekbe. A maradék ribizli kerüljön alulra, és tejszínhabbal díszítsük.