Hozzávalók

5 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
kg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
2 darab babérlevél
1 darab csípős zöldpaprika
1 kanál őrölt pirospaprika
80 dkg sertésmáj

Leírás

A májat csíkokra vágjuk. A zsírt egy öntött vasedénybe felmelegítjük. Rászórjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot és lepirítjuk. Felengedjük vízzel és visszapirítjuk, majd megszórjuk paprikával és felengedjük vízzel. Ha kész a pörköltalap, belerakjuk a májat és elkezdjük resztelni, fedő alatt. Közben, a sárga burgonyát párolóedénybe rakjuk és megpároljuk. Ha a máj megpuhult, fűszerezzük, de nem sózzuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4