Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A cukrot, az olajat, a narancslevet, a vaníliát és az enyhén felvert tojásokat összekeverem. Egy másik tálban, a száraz hozzávalókat is vegyítem (a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, kakaóport, a sót és a fahéjat). A két keveréket alaposan elkeverem, majd belekerül a reszelt répa, reszelt sütőtök és a darált dió. Lisztezett, vajazott sütőformába teszem és 180 fokos sütőben, 40-60 perc alatt készre sütöm. Kiborítom és hagyom kihűlni. Ha fűszeresebb répatortát szeretnék, teszek az alapba 0.5 tk. gyömbérport és 0.25 tk. szerecsendiót is.