Hozzávalók

4 darab tojás
1 csomag vaníliás cukor
250 g finomliszt
250 ml étolaj
500 g sárgarépa
2 tk őrölt fahéj
2 tk szódabikarbóna
250 g barna cukor
250 g dió

Leírás

A sárgarépát megpucoljuk, durvára reszeljük. A diót finomra vágjuk, és tálban összekeverjük őket. A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, a cukorral és a fahéjjal. Egy nagy tálban, a tojásokat kézi habverővel habosra keverjük. Lassan hozzácsorgatjuk az olajat, majd felváltva hozzákeverjük a répás-diós mixet és a lisztes egyveleget. Az egészet egy kivajazott, mélyebb tepsibe öntjük (én egy 32 x 25 x 4 cm-eset használtam), és elegyengetjük a tetejét. Légkeverésen, 160 fokra előmelegített sütőben, 40 perc alatt megsül. A tepsiben hagyjuk kihűlni. Kockákra vágva, tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3