Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sárgarépát megpucoljuk, durvára reszeljük. A diót finomra vágjuk, és tálban összekeverjük őket. A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, a cukorral és a fahéjjal. Egy nagy tálban, a tojásokat kézi habverővel habosra keverjük. Lassan hozzácsorgatjuk az olajat, majd felváltva hozzákeverjük a répás-diós mixet és a lisztes egyveleget. Az egészet egy kivajazott, mélyebb tepsibe öntjük (én egy 32 x 25 x 4 cm-eset használtam), és elegyengetjük a tetejét. Légkeverésen, 160 fokra előmelegített sütőben, 40 perc alatt megsül. A tepsiben hagyjuk kihűlni. Kockákra vágva, tejszínhabbal tálaljuk.