Receptek Főételek Húsos ételek Répás pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
½ fej fokhagyma
1 dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
1 csomag bébirépa
1 kg pulykacomb

Leírás

2 evőkanál zsíron, elkezdjük fonnyasztani a felaprított hagymát. Meghintjük pici pirospaprikával, hozzáadjuk a pulykadarabokat, pároljuk fedő alatt, majd rátesszük a répát és 1-2 gerezd felaprított fokhagymát. Puhára pároljuk, fűszerezzük borssal, sóval, ízlés szerint. Víz nemigen kell hozzá, mert a répa enged levet. Tejszínnel felengedjük és várjuk meg, ameddig besűrűsödik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4