Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Elkészítem először a palacsintatésztát, hogy mire kész a tölteni való hús, kihűljön. A darált húst jól megfűszerezem, darabolok vagy préselek bele fokhagymát, és felrakom kb. 0,5-1 dl olívaolajba. Öntök hozzá kb. másfél dl vizet, és puhára párolom, fedő alatt, majd a fedőt levéve, úgymond zsírjára sütöm. Előveszem a kihűlt palacsintákat, beletöltöm a kihűlt húst, és meghajtom. Ezután bepanírozom saját reszelt zsemlemorzsával (ezt azért ajánlom, mert nem ég oda), majd a forró olívaolajban kirántom. Nagyon laktató, hozzá kimondottan csak zöldségeket ajánlok.