Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
30 dkg zsír
30 dkg zsemlemorzsa
1 kg sertéscomb
10 dkg finomliszt

Leírás

A rántott sertésbordához hasonlóan készítjük el. Mivel a sertéscomb részeit hártyák fedik, ezeket a hártyákat le kell szedni, le kell tisztítani az egyes részekről, mielőtt felszeleteljük őket. A sertéscombot nyersen felszeleteljük, egyenlő vékonyra kiveregetjük, a hártyát a kés hegyével bevagdossuk, majd megsózzuk. Ezután lisztbe, tojásba és zsömlemorzsába bebundázzuk. Bő, forró zsírban kisütjük és sült burgonyával tálaljuk

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 21ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4