Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szeletelt húsokat alaposan bekenjük a BBQ szósszal, vagy öntettel. Az összezúzott fokhagymát rászórjuk, majd lefedjük és hűtőbe tesszük pár órára (2-3 óra), pácolódni. (Lehet egy egész éjszakát is.) A panírozáshoz a lisztbe, pici sót szórunk. A tojásba sót, borsot, illetve reszelt parmezán sajtot is szórhatunk. A zsemlemorzsába pici Vegetát és oregáno fűszert keverünk. A húsokat bepanírozzuk és forró olajban, aranysárgára és ropogósra sütjük. Ecet-olaj öntetben érleljük. Tálaláskor lila hagymával kínáljuk.