Receptek Előételek Meleg előételek Rántott Paranyica majonézes brokkolisalátával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
5 kanál finomliszt
1 pohár tejföl
1 darab parenyica sajt (Paranyica, személyenként)
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 tubus majonéz
2 darab vöröshagyma
5 kanál zsemlemorzsa
1 kg brokkoli

Leírás

A brokkolit kisebb rózsáira szedjük, majd forró, sós vízben megfőzzük. (Ropogós maradjon!) A majonézt tejföllel összekeverjük, sóval, mustárral, borssal ízesítjük. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, és a mártáshoz keverjük. Ha a brokkoli kihűlt, óvatosan ezt is hozzáadjuk, majd lehűtjük. A sajtokat bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa), és forró olajban kisütjük. A brokkolisalátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4