Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Elsőként a csirkemelleket szeleteljük, sózzuk és klopfoljuk. Bepanírozzuk hagyományos módon. Bacon serpenyőbe beletesszük, hadd piruljon. Ha kis zsírt ereszt, mehet rá a hagyma és néha kevergetve, üvegesre pirítjuk. Ezalatt, kis tálkába lisztet és tejszínt csomómentesen hígra felkeverünk. Fűszerezzük erősen, ne sajnáljuk bele a fűszert! Ekkorra kész az üveges hagyma, ezért a gomba megy utána. Ha nem ereszt levet, kis vízzel pótoljuk és lefedjük, hadd puhuljon. Ha a gomba már puha, az előbbi felkevert anyagot ráöntjük. Az egészet kevergetjük és tejszínnel pótoljuk, ha kell. Ha a husi is és a mártás is kész, akkor lehet is tálalni.