Receptek Gyerekmenü Főételek Rántott karalábé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
15 dkg finomliszt
dl tej
4 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
15 dkg zsemlemorzsa
4 darab karalábé

Leírás

A meghámozott karalábét vágd ujjnyi szeletekre, majd egy kevés sós vízben (vagy gőzben) párold puhára, majd alaposan csurgasd le. A tojásból, 10 dkg lisztből és a tejből kevés sóval keverj sűrű palacsintatésztát. A karalábészeleteket forgasd lisztbe, majd a palacsintatésztába,majd zsemlemorzsába és bő, forró zsiradékban süsd ki.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4